Hydro förlänger avtalet som namnsponsor till 2026

Sapa Arena Bandy

Sapa Arena blir Hydro Arena – Hydro tecknar nytt avtal med Vetlanda Arena AB och blir namnsponsor fram till år 2026.

Sapa har varit namnsponsor sedan arenan invigdes 2011. Sapa är sedan hösten 2017 en del av Norsk Hydro och därför byter arenan nu namn till Hydro Arena.

I samband med namnbytet har Hydro tecknat ett nytt sponsoravtal med Vetlanda Arena AB som innebär att Hydro blir namnsponsor i ytterligare 8 år fram till 2026.

”Vi på Hydro gläds åt arenans fina utveckling och all verksamhet som bedrivs i ishallarna”, säger Johan Strand, VD för Hydro Building Systems Sweden AB.

”Arenan har blivit en samlingsplats för många invånare i Vetlanda och den ger flera lokala idrottsföreningar goda förutsättningar att bedriva sin verksamhet. Hydro vill gärna fortsätta stödja arenans verksamhet och ser fram mot fortsatt gott samarbete med Arenabolaget”,” säger Roy Hammer, VD för Hydro Extrusion Sweden AB.

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, med lokal expertis, världsomspännande verksamhet och unika kompetenser inom FoU.

I tillägg till produktion av primäraluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, arbetar Hydro också med utvinning av bauxit, raffinering av alumina och produktion av energi, något som gör oss till det enda företaget som täcker alla områden av den globala aluminiumindustrin. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium med försäljnings- och handelsaktiviteter längs hela värdekedjan och fler än 30 000 kunder.